Cantuva, het vocaal ensemble uit de Belgische druivenstreek.
Vrijdag 25 april 2008 om 20.00 uur in de "de bosuil" te Jezus Eik
Zaterdag 26 april 2008 om 20.00 uur in de "de bosuil" te Jezus Eik
Plaatsbespreking en info: 026 87 90 93 (mevr. Van Binnebeek)
info@cantuva.be
Voorverkoop: 25 EURO ~ kassa
Affiche en Flyer in pdf-formaat
Affiche en Flyer in jpg-formaat
Programma:
Purcell - Händel - Mozart
Cantuva (koor) Cantuva wordt gedirigeerd door Marc Verboomen, het is een gemengd vocaal ensemble.
De leden zijn zangliefhebbers uit de regio van de druivenstreek, Overijse, Hoeilaart en Huldenberg.

Geert Ott (piano)
Geert Ott kreeg zijn eerste pianolessen van Philippe Nicolay aan de Gemeentelijke Muziekacademie van Sint-Agatha-Berchem waar hij aldaar de Regeringsmedaille piano behaalde onder diens leiding werd hij tevens laureaat van de Nationale Muziekwedstrijd van het Gemeentekrediet en van de pianowedstrijd 'Excellentia'.

Vervolgens gaat hij naar het Koninklijk Muziekconservatorium van Brussel waar hij Eerste Prijzen Notenleer, kamermuziek en piano behaalt. In 1995 studeert hij af aan het K.M.C.Brussel bij Jan Michiels en de Musikhochschule te Köln bij Pi-Hsien Chen en verkrijgt het Meestersdiploma Piano.

In 1999 bekomt hij het Hoger Diploma Kamermuziek aan het Concervatoire Royal de Musique de Bruxelles. Geert speelt zowel als solist, als chambrist evenals met orkest in Benelux en Duitsland; zo was hij reeds te horen in concertoĆ­s van Haydn, Mozart, Tsjaikowsky, Shostakovich, Gershwin, De Jonghe,...

Hij verzorgde eveneens opnamen voor Radio 1 en Klara; zo werd de wereldcreatie van het werk 'Fantasques' voor piano en klarinet van Marcel De Jonghe bij deze laatste zender opgenomen. Sinds oktober 1999 is hij als assistent-docent piano aan het Conservatoire Royal de Musique de Bruxelles verbonden in de klas van Particia Montero.

 © webstek laatste wijziging: 20-07-2017 10:22:29. Neem gerust contact op met de voorzitter of stuur uw vraag naar info@cantuva.be
117 pagina's op het web gevonden, geen verbroken verwijzingen.