Cantuva, het vocaal ensemble uit de Belgische druivenstreek.
Cantuva Vocaal Ensemble uit de Belgische druivenstreek.
Nieuwsbrief 2015-1 Jubileumjaar
20 jaar
Jubileumjaar 2015
Met onze 5de Cantuva aan Tafel hebben we ons jubileumjaar ingezet met mooi gedekte tafels versiert met Cymbyflor orchideeën in een sfeervolle verlichting. Op onze twee gesmaakte concerten over liefde, wijn en muziek konden 270 toehoorders genieten van een lekker menu met ondermeer een siciliaanse pasta een haasje van gevogelte en een bavarois van peren.

Van oktober 2014 tot november 2015 willen we ons publiek verwennen met een reeks concerten in verschillende gemeenten van de Druivenstreek: Overijse, Tervuren, Hoeilaart en Huldenberg.

Noteer alvast de volgende data in uw agenda:


Mozart in Hoeilaart en Overijse
zaterdag 25 april 2015 om 20.00u. in de Sint-Clemenskerk te Hoeilaart
zondag 26 april 2015 om 15.00u. in de Sint-Martinuskerk te Overijse

Een brede selectie uit het oeuvre van W.A. Mozart voor een breed publiek: opera, instrumentaal, profane en religieuze met Bart De Kegel - tenor, Katrien Vercauter - pianoforte en het strijkerskwartet van de Chapelle de Lorraine.
Beide concerten in samenwerking met het Davidsfonds.

Concerten in Aywaille (provincie Luik)
vrijdag 18 september 2015 in het kasteel van Harzé
zaterdag 19 september 2015 in de kerk van Harzé

Onze Cantuva aan Tafel heeft ons nieuwe vrienden uit de Ardennen aangebracht en kunnen bekoren. Op hun verzoek herhalen we onze Mozart concerten in de charmante locatie van Harzé.
Het concert in het kasteel wordt een uniek experiment waarbij het concert gelijktijdig in twee zalen wordt uitgevoerd. Hoe we tewerk zullen gaan zal onze dirigent Marc Verboomen in onze volgende editie uit de doeken doen.
Echt iets voor fijnproevers.

Jubileum Concert in de kloosterkapel van het Keyhof te Huldenberg
zaterdag 21 november 2015 en zondag 22 november 2015
Grootse apotheose met de “Ode aan Sint Cecilia” van G.F.Händel , de “Krönungsmesse” van W.A.Mozart samen met het orkest Chapelle de Lorraine, vier solisten en orgel.
Met een VIP-verwenning voor de aanwezige oud-koorleden, bestuursleden, pianisten en zangcoaches.

www.cantuva.be

 © webstek laatste wijziging: 31-01-2019 22:39:24. Neem gerust contact op met de voorzitter of stuur uw vraag naar info@cantuva.be
117 pagina's op het web gevonden, geen verbroken verwijzingen.